23. mars 2009

"Ett trykk" :-)

Jeg fikk sms av Vigdis idag med gratulasjoner på at jeg har fått babykortbidraget mitt med i Aprilutgaven av "Ett trykk...Så gøy :-)
Har ikke fått sett det selv ennå, men bladet dumper vel ned i postkassa en av de nærmeste dagene. Kortet har form som en blomst.
Tror ikke jeg får lov å legge ut bilder her i bloggen min av kortet før det har gått en stund.

...Ellers så legger jeg opp buksene mine i dag, *dåne* så kjedelig. Jeg er ikke nær venn med symaskinen min dessverre...og det irriterer meg at alle bukser er fra 6,5 til 13 cm for lange i beina...(de fleste rundt 10 cm).
Etterhvert utover i uka skal jeg blant annet lage et bursdagskort til tanta mi som blir 75 år...så får jeg se hva slags type kort det blir, muligens et criss cross kort.
Ønsker dere en fin mandag...så får jeg tusle opp til symaskinen igjen...

babysko-bordkort

Det var ei som spurte etter noen babysko-bordkort på scrapping.no, så da kom jeg på at det hadde jeg laga...
Det er "evigheter" siden jeg laget dem (2007) - de er laget som designbidrag til Papirihjertet da jeg var designer der før jeg ble designer for Kreativ Hobby :-)
Jeg legger dem ut her også, det var litt artig å finne bilde av dem igjen etter så lang tid...
Jeg har brukt en mal og så har jeg brettet og limt med glossy accent. Papiret jeg har brukt er bazzil. Blomstene jeg har brukt er små primablomster. I midten av blomstene har jeg brukt microperler, limt på med glossy accent. På navnet har jeg brukt rub-ons...obs: man bør påføre navnet før man limer sammen skoen...
Jeg har svertet kantene med cat-eye, farge som matcher papiret.


21. mars 2009

kondolansekort...crisscrosskort

Det er alltid tungt å lage kondolansekort synes jeg...men jeg har prøvd å ikke gjøre kortet så trist. Kortet er til et søskenpar (Mats og Camilla) i tidlig tenåra som så plutselig mistet mamma'n sin. Den ene sønnen vår har gått i klassen til Mats siden 1. klasse så jeg tok initiativet til å kontakte de andre i klassen. Vi skal gi en pengegave til dem sammen med kortet. (lagt i den lille konvolutten inni kortet). Bak på kortet med konvolutt har jeg skrivd en personlig hilsen til dem fra oss.

Ting jeg har brukt på kortet: hvit bazzilark, mønsterark fra Melissa Frances og K&company, rødt hjerte er Heidi Swap tror jeg, stor lys blomst fra nille, gråblå primablomst, hvit heklet blomst fra CARINA, blå sommerfugl fra Bikuben, blingswirls say it in crystal, hjertecharms fra Ebay, klistremerkebokstaver fra Making Memories, hjertebånd og blomsterstempel (hjørne) fra Kreativ Hobby.
Langs kantene på mønsterarka har jeg svertet med creamy brown (cat eye -liten stempelpute som ser ut som et katteøye) og "scratcha" kantene.
Koselig om du legger igjen en hilsen her hos meg :-)









19. mars 2009

kortomania :-)

Jeg skulle lage et bursdagskort til ei kusine før helga så da slang jeg meg like gjerne med i ukas kortomania oppgave på scrapping.no. Alt ved kortet skulle være grønt (!) og vi skulle følge en skisse.
Jeg endte opp på en 5. plass i min gruppe (av 18). Nådde ikke helt opp, men det var gøy å være med likevel :-)
(blitsen blinket litt i bladene øverst til høyre, men men)

De grønne swirlene er skjært ut på cricut maskinen min, de mørkegrønne blomstene er fra Nille (har plukket dem litt fra hverandre, de er ganske fine å bruke og finnes i fler farger), bokstaven H fant jeg blant noen gamle alfabetklistremerker, øverst til høyre har jeg tredd noen grønne perler på en grønn ståltråd. Gratulerer-stemplet er fra Kreativ Hobby.




18. mars 2009

Dobbelt slide-kort

Fred hadde bursdag i helga :-) Vi ga han en deilig dundyne i gave.
Jeg laget bursdagskort så klart...dobbelt slide-kort for første gang. Det var moro og ikke vanskelig. Jeg fulgte en mal som sto i mars-utgaven av "ett trykk"
(Første bilde under her viser når slidekortet ikke er dratt ut. Bilde nummer to viser når det er dratt ut)
Jeg kommer helt sikkert til å lage mer av denne type kort.

Den norske teksten "Kjærlighet jeg er glad i deg" er rub-ons fra "Ett trykk" De små klistremerkebokstavene er Making Memories. Den største brune blomsten er fra Nille. Pyntenålene og metallknappen har jeg kjøpt på Kreativ Hobby. Krystallswirlene og papirrosene har jeg kjøpt på Ebay.
Ark jeg har brukt er blant annet Imaginisce "Now and forever Letter of love"

Ellers så går jeg og er spent på om jeg kommer med i Aprilutgaven av "Ett trykk" med et nyfødtkort jeg laget...jeg får bare vente å se ;-)
Ønsker deg en flott onsdag - og takk for besøket (skriv gjerne en hilsen).





10. mars 2009

Englebarn :-)

Her kommer noen bilder av et par kort som er designbidrag for Kreativ Hobby :-)
Jeg har brukt de nydelige stemplene av englebarna som Ellen Bengtsson har tegnet. De er å finne på Kreativ Hobby.
Koselig om du har lyst til å legge igjen en kommentar.





2. mars 2009

Rosa babykort

Kusina mi i Stavanger fikk ei jente for...hm...en stund siden allerede nå...(treig jeg ja)
Hvertfall så har jeg endelig laget dette kortet som skal sendes en av dagene sammen med en myk pakke til tulla.
Mønsterarket og glitterhjertert er fra Melissa Frances. Ellers har jeg brukt ensfarget bazzil. Babystempelet og gratulererstempelet er fra Kreativ Hobby.

RIMIbutikken her kollapset i dag :-o

Ja kjære vene som jeg lurte da jeg skulle kjøre min vante vei til Kreativ Hobby idag ca klokka 12. Det var full stopp i begge retninger og det var masse blålys og se...huff tenkte jeg nå er det noen som har kræsja og evnt kjørt ned noen fotgjengere...
Men det viste seg da at matbutikken vi ofte handler i hadde kollapset. Snømengden på taket hadde blitt for tung.
Er bare noen hundre meter fra der vi bor. Ekkelt å tenke på, en av oss kunne gjerne hatt handlet akkurat da.
Et under at ingen kom fysisk til skade. Godt at alt har gått bra. Butikken ser helt bomba ut rett og slett.

Ellers har jeg i grunn vært produktiv i helga :-) har fått laget to innbydelser til konfirmasjon, to bordkort til konfirmasjon og et babykort. Jeg skal få lagt ut bilde av babykortet snart. De andre korta må vente siden det er designbidrag til Kreativ Hobby.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...