21. mars 2009

kondolansekort...crisscrosskort

Det er alltid tungt å lage kondolansekort synes jeg...men jeg har prøvd å ikke gjøre kortet så trist. Kortet er til et søskenpar (Mats og Camilla) i tidlig tenåra som så plutselig mistet mamma'n sin. Den ene sønnen vår har gått i klassen til Mats siden 1. klasse så jeg tok initiativet til å kontakte de andre i klassen. Vi skal gi en pengegave til dem sammen med kortet. (lagt i den lille konvolutten inni kortet). Bak på kortet med konvolutt har jeg skrivd en personlig hilsen til dem fra oss.

Ting jeg har brukt på kortet: hvit bazzilark, mønsterark fra Melissa Frances og K&company, rødt hjerte er Heidi Swap tror jeg, stor lys blomst fra nille, gråblå primablomst, hvit heklet blomst fra CARINA, blå sommerfugl fra Bikuben, blingswirls say it in crystal, hjertecharms fra Ebay, klistremerkebokstaver fra Making Memories, hjertebånd og blomsterstempel (hjørne) fra Kreativ Hobby.
Langs kantene på mønsterarka har jeg svertet med creamy brown (cat eye -liten stempelpute som ser ut som et katteøye) og "scratcha" kantene.
Koselig om du legger igjen en hilsen her hos meg :-)

3 kommentarer:

Jannes scrappeblogg sa...

Nydelig kort. Likte fargene du hadde brukt på det. Fint å bruke annet enn "bare" sort og grått. Lekker pynting også

Rasofiel sa...

Utrolig nydelig og rørende kort. Fikk helt klump i halsen. Urettferdig verden vi lever i. Sto klemm til deg fra VyanMica

Carina sa...

Alldeles nydelig kort Mariann. Hvilke papirer har du brukt her?
Nydelige farger og vakkert og sart pyntet...

Klem svigerrinna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...