27. desember 2010

God jul :o)

Da er julaften og de første dagene av romjul allerede over. Håper du har hatt en fin feiring så langt. I dag har jeg endelig hatt tid til å ordne i photo shop med bilder av ting jeg har laget. Så nå er det på tide å få lagt ut litt i bloggen min :)
Denne lilla fyrstikkalenderen laget jeg til mamma som hun fikk før starten av desember.
I hver skuff ligger det et sjokoladehjerte samt et litet dikt, ordtak eller lignende. Mamma liker veldig godt engler så jeg limte på en søt engel på toppen av kalenderen :)
Ark jeg har brukt er juleark fra Ladybug. Knottene til skuffene er Hitch-fasternes fra Tim Holtz. Ellers har jeg pyntet med diverse rub-ons, engel-glansbilder, halvperler og blingswirls. Fyrstikkeskene har jeg kjøpt i Sverige. De er litt bredere enn de minste fyrstikkeskene vi har her i Norge.
Ønsker deg en fortsatt fin romjul med gode minner og koselige dager.
Klem fra Mariann

I wish you a merry christmas :) I hope you have a good time and a jolly holiday. At last I can sit down at my computer and put some pictures out on my blog again. This calender I made for my dear mother. She just loves angels so I found a cute one to put at the top. In every tray there is a chocolate-heart and a little poem or a proverb.
I used patterned paper from Ladybug. I used hitch-fasternes from Tim Holtz, rub-ons, pearls and swirls.
I wish you a great christmas with good memories and nice days. Hugs from Mariann
1 kommentar:

Alina sa...

lovely present for your mother, Mariann!
hugs, Alina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...