30. desember 2010

Ikke meg som var på tv ;)

For litt over en uke siden fikk jeg en artig mail fra en gutt. Vedkommende hadde sett meg på Norge rundt sammen med kjærsten sin hvor jeg viste fram scrapbook-hobbyen min...De ble imponert og synes det jeg lagde var veldig flott. Da programmet var ferdig ilte de inn på data'n for å se om det var noen blogg å finne. Så fant de min blogg og hadde vært og kikket masse i bloggen. De leste at jeg tok imot bestilling og gutten lurte på om jeg hadde mulighet å lage et bursdagskort i hemmelighet til jenta si. Hun hadde bursdag nå midt i romjula...
Vel, det var kjempehyggelig mail å få...bare et lite "problem" - det var ikke jeg som hadde vært på tv. Det var en navnesøster i Førde med akkurat samme hobby som meg :o) Jeg fant ut av bloggadressa til Mariann som hadde vært på tv - og sendte det til gutten. Riktig person burde få skryt syns jeg :)
...Tenkte ikke noe mer på det før jeg fikk en ny mail hvor han fortalte at han hadde vært inne på bloggen hennes. Det sto ikke noe om bestilling av kort der. Han lurte derfor på om jeg allikevel kunne tenke meg å lage et bursdagskort til kjærsten. Han skreiv også at kjærsten ble like imponert over å se i bloggen min på det jeg laget som Mariann på tv. Han trodde helt sikkert at hun hadde blitt kjempeglad for å få et kort av meg...
Det var hyggelig å høre...så var det alt som skulle vært gjort før jul...Heldigvis hadde jeg et kort som egentlig var ferdig fra før. Jeg gjorde litt forandringer og så ble det helt ferdig og flydd avgårde med posten i god tid. Kjærsten som hadde bestilt kortet ble veldig fornøyd med kortet, Så håper jeg det falt i smak hos bursdagsjenta også :)
Nå nærmer det seg raskt nyttårsaften. Men ennå er det romjul.
Klem fra "tv-stjerna"

This card I made for a girl. I got an order from her boyfriend who thougt I was at tv and showed all the things I make...But it wasn't me but a name sister ;) He wanted to order a birthday card anyway, that was nice :)
Hugs from me


2 kommentarer:

Merethe sa...

Så det TV-innslaget jeg også, og selv om det ikke var deg aså lager du jo mye lekkert. Dette kortet er så nydelig. Regner med at de falt i smak.
Ønsker et godt nytt år.

May Britt sa...

Så koselig historie og kortet var nydelig, det falt nok helt sikkert i smak :o)Ønsker deg et godt nytt kreativt år.
Gleder meg til å se alle dine nye prsjekter i året som kommer.

2011 klem fra Maya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...