25. mars 2008

På tide å tørke litt støv av denne bloggen som jeg opprettet for leeenge siden ;-)
Har som mål å prøve å oppdatere denne fremover sånn innimellom.
Jeg har lagt inn noen slideshow på diverse LO (albumsider) og kortprosjekter.

Til daglig er jeg ekstrahjelp og designer på Kreativ Hobby her i Larvik. Det trives jeg godt med. Jeg er gift og har 3 barn...
Eldstemann skal stå til konfirmasjon nå i mai.

I dag har jeg laget en vårLO til Kreativ Hobby - designoppdrag. Litt komisk er det da jeg har scrappet en vårLO. Ute er det skikkelig snøvær *dåne*
Det har vært bart her stort sett hele vinteren gjennom. Helt til for noen dager siden - skjærtorsdag - da det lavet ned 50-60 cm snø - omtrent som to scrappeark oppå hverandre...fnis...ikke fullt så moro å måke all den snøen (mannen min og jeg måkte)

I fjor var jeg så gal å henge med på Skisseomania til siste slutt...(på Scrapping.no) En skissekonkurranse hvor man måtte løse en skisse i uka - HELE ÅRET fra begynnelse til slutt (!) Det var gøy, spennende og slitsomt å være med å levere hver uke. Forumet var nede 5 uker i sommer så da ble det en naturlig pause i konkurransen. Jeg leverte bidrag i totalt 44 uker av 47 mulige.
Gjennom året var jeg heldig å få 14 førsteplasser, 3 andreplasser og 5 tredjeplasser. Mang en spennende avstemming. Da konkurransen var ferdig så kom jeg på en 2. plass kun 16 poeng bak nabon som vant. Det var supergøy! Og en stor takk til Fred som var verdens snilleste som scannet bidragene mine for meg, uke etter uke hele året gjennom!
Vant gavekort på kr 1000,-...som skal brukes til trillekoffert :-)
Mange av LO´ene (albumsidene) som ligger i slideshowet hadde jeg med i skisseomania.

1 kommentar:

♥ Stines hverdag sa...

Heisan! Så mange flotte kort og albumsider du lager! Og gratulerer med alle seierene.

Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...