25. november 2008

Ei knapp uke igjen til julemåneden

...Åj bare ei kort uke igjen til første desember...ops - skal lage 3 fyrstikkeskejulekalendere på den tiden. En til utlodning og de andre til guttene i huset her. Er i gang med kalendern som skal loddes ut nå. Jeg bruker 3ndy papirene igjen - de er så nydelige. Skal la det gå i rødt.

Om lørdag var jeg på bursagsturen min til Oslo som jeg fikk av Carina og co. - det var en kjempeflott lørdag med mye moro. Carina og meg var innom tre butikker på en hel dag. Vi dro klokka 9 om morran. Vi var på Bikuben et par timers tid. Der var det mye moro å se på :-) Og så prata vi endel med Yasmin som jobbet der. Ei koselig dame som også er med på scrappeforumet.
Var innom Steffens (åj, der var det meste dyrt) og Panduro. på Panduro kjøpte jeg med meg litt dropsingredienser også. Ellers så gikk dagen med til å se på og kjøpe scrappeting. (Vi spiste en deilig lunsj på Bit på Byporten).
En bursdagspresang jeg alltid kommer til å huske. Tuuuuusen takk til Carina og co.

Til lærern til Kamilla sa jeg på fleip at "i år kan dere lage dorullkort istedet for dorullnisser" - da lo hun godt og kunne ikke forestille seg at det gikk an å få noe fint kort ut av en dorullhylse.
Da måtte jeg lage et kort å vise frem...som ble dette kortet.
Ønsker dere en flott novemberdag dere som er innom en tur - og legg gjerne igjen en kommentar om du har lyst. Det er alltid å koselig.


1 kommentar:

Connie sa...

Du tryller frem det meste, og dette var virkelig imponerende! Har ikke helt forstått meg på denne do-rull-trenden, men om det blir så fint som dette, så skal jeg revurdere min holdning...hi hi hi!

Kjempe fint, Mariann!!!

Klem Connie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...