16. oktober 2009

Hjemme igjen etter Stockholm-tur :)

Fred og meg var på en etterlengtet ferie til Stockholm fra forrige tirsdag og kom hjem nå på mandag.
Vi hadde bestemt oss for å kjøre bil nedover (les; bortover). Noen dager før vi skulle reise så jukset startmotor'n på bilen. Dvs at bilen startet når den selv ville - og for å være sikker på å få startet den måtte vi passe på å parkere i helling/nedover bakke slik at det gikk an å evnt trille igang ;) Det var lite holdbart når man skulle kjøre tur/retur Stockholm.
Svigerfar bestilte ny startmotor og skulle bytte den for oss. Men det var litt kronglete å komme til så han fikk ikke byttet likevel...
Heldigvis (og takk til bilverkstedet) så fikk vi "hastetime" på verkstedet kl 9 den dagen vi skulle reise og snaue timen etter var bilen iorden igjen *pustet lettet ut* Så vi kom oss avgårde heldigvis :o)
Det var laaaangt å kjøre men vi hadde en overnatting i Örebro på vei bort og i Trollhättan på vei hjem igjen. Det gikk kjempefint. Jeg fikk virkelig trent meg på flerfelts vei i høy hastighet og forbikjøringer/filskifte.

Vi storkoste oss i nydelig(!) høstvær hele uka. Ukens happening var da vi var i Kaknästornet (tror det var 155 m høyt). Vi dro dit på ettermiddagen og så utover hele Stockholm i blåsten. Det var restaurant der også og vi fikk "orkesterplass" hvor vi kunne se solnedgangen, at det ble mørkt og lysa tente seg rundt om i byen - samtidig som vi spiste middag. Lyskronene i taket inni tårnet gynget frem og tilbake på grunn av endel vind der oppe i høyden ;)
Den maten var helt fantastisk god (...lengter tilbake). Anbefales på det varmeste for alle som skal til Stockholm.
Bildet under her er tatt av tårnet.
Ellers så var vi endel i byen og kikket og handlet litt, var på kino en kveld også.
Kjøpte en nydelig hvit Ralph Lauren bluse til Kamilla til kr 2 500,- ....Eller ikke ;) Hjelpe meg for noen priser. Det var moro å gå å se i sånne dyre merkebutikker. Ble ikke noe handling der nei...Jeg fant Pandurobutikk - der ble det litt handling ;o)
I Gamla Stan var det mange sjarmerende hus (og slottet såklart) og det var mange nydelige småbutikker rundt omkring.


My dear husband and I have been on a holiday to Stockholm. We had a great time and the weather was beutiful all week. We walked a lot in the city. Many things to look at. We were in "Gamla Stan" too. The swedish castle is there and the buildings in "Gamla Stan" are charming and really old.
If you ever are going to Stockholm I have to say you must visit "Kaknästornet". It is about 155 m high and have a beutiful view. You can see all over the city. Fred and I had dinner there too - fantastic food...A really romantic place.
The picture here is of "Kaknästornet"Her kommer et litet kort på 7,5x7,5 cm som jeg ga til mamma sammen med en blomst siden hun har flyttet inn i ny leilighet.
Blir mye Paulapapirer fra Maja Design her nå...hi, hi...
Men snart skal jeg få laget noe mer julete kort og kalendere ;) Noe til KreativHobby og noe til meg selv.
Her kommer hvertfall bilder av det kortet.
Ønsker deg en kjempefin helg :)
Klemmer fra Mariann

I made this card for my mom or as the card say "mormor" who means grandma...I used Paula-papers from MajaDesign...
again ;-)
I promise to use other papers soon. My plan is to make some cards for christmas for my self and to KreativHobbby.
I want to make calenders too.2 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Velkommen hjem fra "søta bror". Det tårnet hadde jeg aldri klart å gå opp i (jeg gikk gråtende ned fra Tyholt for endel år siden - fikk totalt panikk).

Bra dere fikk fikset bilen da, hadde ikke vært noe kjekt å kjøre så langt med en bil som ikke var i tipp topp stand.

Nydelig kort du har laget til din mor :)

Gleder meg til å se hva du lager fremover nå, både av kort og kalendere :)

Ha en flott helg
Klemmer fra
Marianne

Kristina sa...

Velkommen hjem igjen:-)

Sålekkert kort du har lget til Mormor, Elsker Maja Design jeg og! Ha en fin helg. Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...