20. april 2011

Konfirmasjonskort til gutt :)

I dag holder jeg på med å dekorere påskeegg men har ikke kommet lenger enn at jeg har malt dem hvite. Etterpå skal jeg lime på servietter tenkte jeg, det blir nok stilig...og så er det bare å pynte i vei ;) Bilder av det kommer nok senere en dag i påska.

Kortet det er bilder av her laget jeg til Kenneth som akkurat har konfirmert seg. Fikk lyst til å lage et easel-card :) Arkene jeg har brukt er serien "Crea Diem" fra Maja Design. Ellers har jeg brukt spellbinders, småknapper, stickles, bling, blomster, tekststempler og små motiv -stempler. Rundt de fleste kanter har jeg markert med sort zig-tusj.
Nå skal det bli godt med nesten en uke påskeferie fra jobb. Blir nok mye våropprydding her hjemme men det skal bli tid til å nyte sola og også litt kortlaging :) Ønsker deg en velsignet fin påskehøytid med deilig vårsol og varme.
Påskeklem fra Mariann

This easel-card was made for Kenneth to his confirmation day. I used patterned paper "Crea Diem" from Maja Design. Details: Lots of rubber stamps, spellbinder dies, tiny buttons, stickles, bling and flowers.
Now I got easter holiday for almost a week. That is just wonderful :)
I wish you a blessed easter with warm sun and lazy days.
Hugs from Mariann


2 kommentarer:

Merethe sa...

Lekkert kort. Flott tekst inni.
God påske.

Klem fra Merethe

Jenny sa...

Hei! Har prøvd å fått tak i deg på mail jeg for å bestille et konfirmasjonskort. Hadde det vært mulig ?

Mvh Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...