23. juli 2012

Konfirmasjonskort til gutt


Bestillingskort til konfirmant :) Arkene fra Maja Design er alltid koselig å bruke. Jeg har ellers stanset ut scallop-biter på Martha Stewart punch, som er bak motivet på kortet. Selve kortet er ca 12x20 cm. Inni kortet limte jeg på en konvolutt på venstre side med plass til pengegave.
Håper du har en flott sommer. Vi var jo en uke i Danmark tidlig i sommer. Ellers har vi vært mye hjemme da mannen jobber endel. Har funnet på litt innimellom som f.eks blåbærtur, Sverigetur, Kragerø og sykkeltur :) Været har vært mye "fram og tilbake", så vi har hatt mye tid til å rydde i kjellern for å klargjøre til å lage to gutterom etterhvert utover høsten.

I går var vi på minnemarkeringen på torget i forbindelse med det grusomme som skjedde i Regjeringskvartalet og Utøya for ett år siden. Tenker på alle de skadde og etterlatte. Jeg håper de kan finne gleden over livet igjen samtidig som de tar vare på de gode minnene de har av familie og venner som brått ble revet bort. 

Mørke kan ikke drive ut mørke, bare lys kan gjøre det.
Hat kan ikke drive ut hat, bare kjærlighet kan gjøre det.

Størst av alt er kjærligheten 

This is a confirmation card and I used patterned paper from Maja Design. I hope you have a great summer. We have been one week in Denmark and some other places.

Yesterday it was one year since the horrible things happened in my country. There was memory ceremonies all over the country...

The greatest of them all is love


1 kommentar:

Lisa Marlene sa...

Et kjempelekkert kort, Mariann!
Liker kjempegodt de papirene.

Her bøtter det ned og det er ingenting som minner om sommer (bortsett fra at det er grønt ute og lyst hele natta). Men godt scrappevær er det!

Ha en super dag!

Ps. Du har på ordverifikasjon, så da tar det litt tid å få lagt igjen kommentar hos deg. Jeg trodde min var av, helt til noen gjorde meg oppmerksom på det. Flere som kommenterer når den ikke er der. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...