19. februar 2011

Enkel gavepose :)

Jeg er en av voksenlederne på fredagsklubben 4. - 7. klasse i kirken, og har ansvaret for kort-laging :) Det er viktig at det som skal lages er ganske enkelt og ikke tar for lang tid. Ca 10 barn sitter ned og lager samtidig og så kan nye barn sette seg til å lage når de første ti er ferdige.
Forrige gang var det gavepose som sto på planen. Selve gaveposen var str 12 x 20 cm. (kjøpt på hobbybutikk).
Jeg laget et hull på midten øverst på gaveposen med hullemaskin - og satt i en brads.
Jeg kuttet til hvite ark i str 9 x 14 cm og stemplet ferdig diverse motiv med tekststempler i hvert hjørne. Ungene skulle selv fargelegge motivet, skjære til et panel i mønsterark til å ha bak det hvite arket, lime på og pynte med f.eks små sommerfugler stanset ut på glitterark.
De fikk også prøvd seg litt med stickles (glitterlim).
Jeg tok et litet lynkurs i fargelegging for å få til en fin effekt på motivet de skulle fargelegge. På motivet her har jeg fargelagt med vanlige fargeblyanter. Ungene syntes det var moro å lage gavepose og hadde som forslag om å fylle posen med twist :)
Det nærmer seg mars men snøen er her like herlig. Den minker ikke - det kommer bare mer snø med jevne mellomrom...samtidig holder det seg kaldt...brr...
Må innrømme at jeg lengter etter vår og varme. Ønsker deg en fantastisk helg :) Klem fra meg

There is a club for children from 9-13 years in my church. I am in charge of a group who makes card :) It's important that it's easy to make for the children. Last time we made a gift-bag, size 12 x 20 cm. I used three different stamps on a white panel size 9 x 14 cm. The children colored the image and cut a panel to use in the background. They used tiny butterflies and other details such as stickles :) They had a great time doing it.
I colored my image with crayons. The children suggested to put twist/tiny chocolate in the gift-bag :)
I long for spring. Here where I live it have been snow since october/november and it has been cold too...brr...I am really looking forward to warm weather :) Hugs from Mariann


1 kommentar:

Merethe sa...

Så flott. Morsom oppgave for barna også - kan tenke meg de koste seg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...