13. februar 2011

Nyfødt-kort til gutt. Greeting-card for a newborn baby boy :)

I dag er det morsdag. Jeg fikk frokost på senga med nykokt egg og skumma melk med O'boy (liker ikke kaffe...) Det var også koselig å finne en skjønn tegning under tallerken med gode ord. Det var også diktet et eventyr inni. Er velsignet med verdens herligste unger <3
Lærer'n til den ene sønnen vår ble nylig pappa til en nydelig prins. Vi kjøpte en kose-kanin i gave og så hadde jeg lyst til å lage et kort ved siden av også. Jeg klipte ut bilde av gutten som var i avisa og tok utgangspunkt i det.

Ark er fra serien Vintertid til Maja Design.
Tekst stempler: Kreativ Hobby
Detaljer: Spellbinders ramme, Halvperler, bling-swirls, blomster, stickles star dust, tiny alphas stickers med crackle accent, små sommerfugler er fra Marta Stewart punch.
Med gode ønsker om en nydelig søndag og koselig morsdag :)
Klem fra meg

Today it's mothers day. I got breakfast with egg and milk with O'boy (I don't like coffee). I also got a beautiful drawing with greetings. I'm blessed with the worlds most wonderful children <3

This is a greeting card for a newborn baby boy.
Patterned paper: "Vintertid" from Maja Design
Text stamps: Kreativ Hobby
Details: Spellbinders, halfpearls, bling-swirls, stickles star dust, flowers, tiny alpha stickers with crackle accent, tiny butterflies from Marta Stewart punch.
I wish you a wonderful sunday and a happy mothers day.
Hugs from me


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...