5. juli 2009

Sååå koselig, jeg har fått en Award :)

Det var veldig koselig å få en award av Anne Marie Det setter jeg så utrolig stor pris på, Tuuusen takk :-) Ta en tur på besøk, hun lager mange flotte LO'er! Hun er veldig god på oppsett og balanse i det hun lager.

Etterpå nå skal jeg "flytte" inn i stua, som skal bli scrapperom denne uka. Her skal det flyte...he, he...Kanskje jeg får laget noen kort og LO. I dag er det overskyet ute så jeg kan være kreativ med god samvittighet *glis*


Vet ikke helt hvor mange jeg skal gi award videre til men jeg har lyst til å gi awarden videre til:

Anne Kristine
Du er en stor inspirator og lager så mange flotte LO'er, de er fullspekket med detaljer og kreative løsninger. Det er alltid moro og se på det du har laget, du er dyktig!
Klem, Mariann

Carina
Du tryller frem de lekreste ting. Stilen din er delikat og vakker. Alt du lager er gjennomført med nydelige detaljer. Tusen takk for oppmuntrende kort og blomst tidligere i uka. Det satt jeg veldig stor pris på. Du er ei god svigerrinne å ha.
Klem, Mariann

Nina
Bloggen din er full av kreative prosjekter. Det du lager er så utrolig flott. Nydelige farger og pynt du bruker - vakkert!
Klem, Mariann

Vigdis
Det er alltid gøy å se på deg i aksjon med "klæsj og klin" Da er du virkelig i ditt ess. Du lager mange flotte og kreative bakgrunner. Du er ei kreativ og blid dame med et stort hjerte for denne hobbyen. Gleder meg til å se hva du lager nå når du er "home alone" i lange tider. Håper vi treffes snart igjen. Stua her er scrapperom denne uka, hint, hint...plass til fler...*glis*
klem, Mariann

Alina
I want to give you an award. You make such wonderful things and I love the choise of colours. The details are lovely and the images too. It is always nice to visit your blog. The green/blue teabag was georgeous!!
I look forward to your next project.
Hugs, Mariann

2 kommentarer:

annes paperfun sa...

tusen ..tusen takk *klem*
For oppmuntrende ord og må bare si det samme om deg...du har gitt meg masse inspirasjon...og lærte mye av deg da du var aktiv i konk. skisse-o-maina.
Ønsker deg en flott sommer.
storklem Anne

Alina sa...

Thank you very much, Mariann, you made my day!
On the same list with the other four very talented ladies, it's an honour! And also an honour to receive this award from another very talented lady, which inspires me so much!
Hugs, Alina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...